Kleur je dag

Wie mij een beetje kent, weet dat ik enorm van kleur hou. Ik draag altijd kleur en combineer ook vaak verschillende kleuren met elkaar. Misschien heeft het ook te maken met het feit dat ik een lente-type ben.

Lees meer »

Wat is een goed cadeautje voor Vaderdag?

Vaderdag is een feestdag die gevierd wordt ter ere van alle papa's en vaders. Het is in sommige gezinnen de gewoonte dat papa dan ook wordt vrijgesteld van huishoudelijke taken. Al is dat in sommige gezinnen misschien altijd al het geval :-)

Lees meer »

Een cadeau kopen...niet altijd evident!

Gepaste cadeautjes kopen, is niet altijd even evident. Je wil iemand blij maken met een cadeautje voor 1 of andere gelegenheid maar wat koop je dan? Voor sommige mensen is het gemakkelijk, maar voor anderen is het dan weer zo moeilijk. Wat koop je voor iemand die alles al heeft? Wat koop je voor iemand die niet gemakkelijk tevreden is? Koop je iets praktisch, iets wat je zelf mooi vindt? Probeer je iets te kopen wat die andere mooi vindt? Maar ken je zijn/haar stijl wel voldoende?? Veel dilemma's....

Lees meer »

Ladies first!

Aan de vooravond van Internationale Vrouwendag zet ik graag een paar van mijn favoriete vrouwen in de kijker.

Lees meer »

Kleine gelukjes!

Op zoek gaan naar een onderwerp voor een nieuwe blog, is niet altijd even gemakkelijk. Ik zoek dan overal inspiratie. En zo kwam ik deze foto tegen. Meeuwen die met hun snoet naar de zon staan en daar hun klein gelukje uit halen. Maar als je goed kijkt, staat er in het midden eentje omgekeerd. Hij bekijkt de situatie vanuit de andere kant. En dat gaf me dadelijk de inspiratie die ik nodig had. We moeten genieten van kleine gelukjes, maar af en toe is het nodig om de situatie waar we in zitten eens vanuit een heel ander perspectief te bekijken!

Lees meer »

Roos & Rosé

Ik besef dat de coronaperiode heel zwaar valt voor velen. Ook voor mezelf hoor, ik zou zo graag eens wat meer buiten komen, iets gaan eten, of op reis gaan. Maar dat zal voorlopig nog niet gebeuren, vermoed ik. Maar dat deze periode niet helemaal kommer en kwel is, zou ik toch ook willen vertellen. Ik ben tijdens de eerste lockdown begonnen met mijn eigen webshop. En ik heb een paar maanden later een nieuwe kans gekregen.

Lees meer »

Eet de wasmachine mijn sokken op?

Iedereen van ons heeft het ooit al eens meegemaakt. Je bent ervan overtuigd dat je alle sokken in de wasmachine hebt gestoken. Je hebt gedubbelcheckt, de wasmand is helemaal leeg. Maar dan, als het moment komt dat je je sokken uit de droogkast haalt en ze wil opplooien, blijven er altijd weeskousen over. Zeg nu zelf, dat is toch één van de allergrootste mysteries??? Je wasmachine eet je sokken op!

Lees meer »

Wat is jouw verhaal?

Een van de moeilijkste dingen en tegelijkertijd ook een van de allerleukste dingen is op zoek gaan naar nieuwe collecties. Nieuwe voorraad, die past in het concept dat ik voor ogen heb. Ik heb al eens eerder geschreven dat ik een beperkt budget heb, dus verplicht ben om keuzes te maken. Ik zie zoveel, er zijn zoveel mooie spulletjes te koop. Maar dat beperkte budget doet me nadenken over wat ik echt wil, wat wil ik aanbieden, waar wil ik naartoe. Dat is ook wel een heel leerrijke les geweest de afgelopen maanden. Wat is je doel? Wat wil je vertellen met je producten? Wie wil je bereiken? Wat wil je echt verkopen? Waarin wil je je onderscheiden? Wat is de reden waarom mensen bij jouw kopen en niet bij iemand anders?

Lees meer »

Uw onderbroek is vuil!

"Hallo, Meneer de Uil, uw onderbroek is vuil...." Ik denk dat iedereen het meest bekende kinderliedje van één van de meest populaire televisiereeksen ooit ook "verkeerd" heeft gezongen. En grappig dat we dat vonden.

Lees meer »

dropshipping? neen dank u!

"Je bestelt speelgoed, kleding of gadgets, en dan blijkt je bestelling helemaal uit China te komen? Dan heb je vast een dropshipper betaald. Niet illegaal, maar mogelijk wel problematisch." Dit is een titel die je dit weekend kan lezen in de krant De Standaard. 

Lees meer »

Ik moet iets bekennen...

Ik moet iets bekennen... Ik heb een zwak voor kerstfilms. Het neigt zelfs naar een lichte verslaving. En dat heeft Netflix duidelijk ook door... Ik heb de laatste tijd al heel wat mailtjes gekregen dat er een nieuwe film of serie werd toegevoegd, die mij wel zou kunnen interesseren. En steeds komt het woord Kerstmis terug, als ik de korte inhoud lees. Ik voel me een beetje betrapt.

Lees meer »

Smurfentaart

Eén van mijn absolute lievelingstaarten is smurfentaart. Het is een taart die ik vroeger niet kende. Tot ik mijn man leerde kennen. Het frustreerde hem dat je hier bij de bakkers in Antwerpen nergens zo'n smurfentaart kon kopen. Hij heeft zich dan ook gespecialiseerd in het maken van deze taart voor heel wat gelegenheden.

Lees meer »

hij komt, hij komt!

Vanaf zaterdag 14/11 is de Sint weer in het land. Wat een gezellige tijd vind ik dat toch en wat een leuke herinneringen heb ik aan Sinterklaas.

Lees meer »

Blijf positief!

Het zijn geen gemakkelijke tijden nu. Helaas hebben we allemaal last van de gevolgen van het coronavirus. Een groot deel van de mensen zit thuis, en werkt voor een groot deel ook thuis. Je kunt eigenlijk zo goed als nergens heen. Ik geef graag een aantal tips die nu voor mij heel belangrijk zijn, tijdens deze periode. Misschien helpen ze jou ook wel wat vooruit tijdens deze rare periode.

Lees meer »

inspiratie voor minder dan €20

Zoek jij een leuk cadeau voor een verjaardag maar wil je wel een beetje op je budget letten? Of ben je op zoek naar tips gewoon om iemand te verrassen? Of krijg je al stress als je binnenkort weer een lijstje moet maken voor Kerstmis?

Lees meer »