Roos & Rosé

Ik besef dat de coronaperiode heel zwaar valt voor velen. Ook voor mezelf hoor, ik zou zo graag eens wat meer buiten komen, iets gaan eten, of op reis gaan. Maar dat zal voorlopig nog niet gebeuren, vermoed ik. Maar dat deze periode niet helemaal kommer en kwel is, zou ik toch ook willen vertellen. Ik ben tijdens de eerste lockdown begonnen met mijn eigen webshop. En ik heb een paar maanden later een nieuwe kans gekregen.

Een hele tijd geleden kreeg ik een berichtje van Els (Ladylily_et). Of ze me eens even mocht bellen, want ze had een vraagje. Natuurlijk was ik reuze benieuwd. Ze zei me dat ze samen met Elke (elke.mieke) van plan was om een pop-up winkel te starten. En of ik zin had om er aan mee te werken omdat ze nog op zoek waren naar iemand die producten verkocht zoals de mijne... Ik weet dat ik heb gezegd dat ik erover moest nadenken. Maar heel lang heeft dat niet geduurd. Ik was zo blij met dat voorstel, en met deze kans.

Uiteindelijk hebben ze 8 andere vrouwelijke onderneemsters gevonden, die mee in dit avontuur zijn gestapt. En sinds 6/2 is de pop-up winkel Roos & Rosé een feit. Voor een leuk cadeautje ben je van harte welkom in de Fonteinstraat 36, 3545 Halen. Geopend van woensdag tem zaterdag. 

Ik stel met veel plezier alle onderneemsters aan je voor! 10 goeie redenen om eens te passeren in Halen!!

Elke.Mieke

Ben je op zoek naar een mooie handtas, portefeuille, rugzak of shopping bag?
ElkeMieke zorgt ervoor! 
Canvas, kurkleer, jeans, katoen of kunstleder... het kan allemaal.
Graag een unieke tas die helemaal bij je past? Dat kan ook. Kies zelf je stofjes uit en ElkeMieke doet de rest.
Verder kan je bij ElkeMieke ook terecht voor het bedrukken van allerlei spulletjes, gaande van babyrompertjes, T-shirts, sweaters, tasjes en nog zoveel meer.
Een gepersonaliseerd cadeautje is altijd leuk om te geven (en te krijgen ☺️).

Ladylily_et

Dan hebben we Els Thijs. Van jongs af aan al iemand die creatief moet kunnen uitbreken. Vroeger ontwierp ze juwelen met glasparels, later met zilverklei. Negen jaar geleden werd ze trotse mama van Lily. Merknaam check! Creatieve bezigheid? Nu even niet. Het mama zijn slorpt op dat moment al meer dan genoeg energie op.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Van zodra Lily uit de pampers is, houdt ze Lady Lily boven de doopvont. Initieel richt ze zich vooral op de jonge mama's: geboortepakketjes, dekentjes, bavetjes, strikjes, buffs,... Alles voor hun oogappeltjes.
Later richt ze zich niet enkel maar op de mama's maar ook op de modebewuste dames. Vandaag maakt Lady Lily handgemaakte sjaals, oorbellen, handtassen en zelfs customized sneakers. Alles handgemaakt en in samenspraak met haar klant volledig tailermade!

En dan zijn Elke en Els nog op zoek gegaan naar andere vrouwelijke ondernemers en hebben nog 8 andere vrouwen weten te strikken.

Socutebyniek

Veroniek is de girl boss achter het label “So cute by Niek”.
Je zoekt een uniek cadeau, een leuk hebbeding of een toffe outfit? Bij So cute by Niek vind je allerlei kleurrijke spulletjes die een beetje ‘anders dan anders’ zijn.

Voor de kleinsten onder ons tot het volwassenenassortiment. Alles wordt met veel liefde en passie handgemaakt of zelf ontworpen.
Van elk artikel maakt Veroniek een beperkte oplage. Dit zorgt ervoor dat elk item bijzonder is. Als je niet onmiddellijk vindt wat je zoekt, contacteer haar dan zeker. Samen wordt er gezocht naar een oplossing op jouw maat.
Ga je liever zelf aan de slag? Bij So cute by Niek vind je ook allerlei DIY-producten, van patronen tot haakpakketten. Heb je ergens hulp nodig? Dan helpt Veroniek je graag!

Lesdeuxblondes_musthaves

Dan niet 1 maar 2 dames om voor te stellen. Dorien en Belinda beter bekend als "Les Deux Blondes" maken samen zelf hun juweeltjes op maat van de klant. Niet alleen juwelen maar ook kleding kan je vinden in hun collectie.
Dorien & Belinda, 2 beste vriendinnen en, hoe kan het ook anders, beide blondines … Geen domme blondjes ;-) maar 2 creatieve vrouwen met een sterke passie voor juwelen en mode in het algemeen.
Elk afzonderlijk hebben ze ervaring met eigen creaties zoals het maken van kleding, tasjes, bedrukkingen allerlei en nog zoveel meer …
Enkele maanden geleden hebben ze samen de handen in elkaar geslagen om zelf juwelen te ontwerpen en te maken.
Armbanden, oorbellen, halskettingen en enkelbandjes behoren onder andere tot hun assortiment juwelen.
En zo werd de eerste bladzijde van het Les Deux Blondes verhaal geschreven …
De honger met alleen handgemaakte juwelen, was duidelijk nog niet gestild en zo is hun aanbod al snel verder uitgebreid naar kleding, schoenen en accessoires.
Van trends tot tijdloze items: deze fashionista’s bieden het totaalplaatje aan om trendy dames van top tot teen te kunnen stylen.
Op zoek naar een betaalbaar handgemaakt juweel of outfit om je kleerkast nog wat meer compleet te maken?
Neem dan zeker eens een kijkje op hun website of social media account.
Zij helpen je met alle plezier verder om je klaar te stomen voor elk modeseizoen!

Roxanne Fonteyne (Marcus Spurway)

De volgende onderneemster gaat er zeker voor zorgen dat de Pop-up corona vrij blijft. En dat jouw handen super lekker ruiken. Dames en heren....hier komt Roxanne

Marcus Spurway maakt alles met een lekker geurtje. 
Een geur voor jezelf kan je kiezen uit de uitgebreide collectie nicheparfums. Dit zijn karakterparfums: gedurfde combinaties die leiden tot unieke geuren. Verder kan je jezelf (of iemand anders) verwennen met geparfumeerde oliën, parfummelk, douchegel, massagekaarsen, …
Wil je een heerlijke geur in je hele huis? Ontdek de homeparfums, geurstokjes, geurkaarsen, linnenparfums en lavastenen.
Toppers in het gamma zijn de schitterende handontsmetting en handzeep. Heel effectief met hun ontsmettende werking, maar tegelijk verzorgend voor de handen en zalig ruikend. Je handen voelen na enkele dagen gebruik zijdezacht aan.
Kwalitatief hoogstaand, maar toch betaalbaar.

Maybesomeday_be

De volgende powerlady is Katrien van Maybe Someday. Zij zorgt ervoor dat we met z’n allen een trendy outfit kunnen kiezen.
Casual, iets chique... het is allemaal te vinden in de pop-up!
Dress to impress!
Benieuwd of er ook iets roos of rosé in het assortiment zit, kom dan zeker eens langs!
Maybe Someday is een online fashion boutique waar fashion-lovers een mooi aanbod vinden van tijdloze basics tot trendy eyecatchers.
Heb je weinig tijd om te winkelen en/of af te spreken met de vriendinnen?
Bij Maybe Someday kan je ook een fashion-party boeken. De ideale manier om een avondje gezelligheid te koppelen aan een avondje met de vriendinnen. Dit staat nu wel even on corona-hold, maar wordt snel weer opgestart van zodra het mag.
Ben je benieuwd welke mooie merken je bij Maybe Someday allemaal kan vinden?
Spring dan zeker eens binnen bij Roos & Rosé.

Cee. mentenchristine

Deze dame zullen jullie ook in levende lijve kunnen ontmoeten in de pop-up want elke donderdag en vrijdag zal zij voor jullie klaar staan!
Hier is Christine!
Als dochter van een beeldhouwer groeide ze op in een gezin waar kunst en creativiteit hoog in het vaandel werd gedragen. 
Na een carrière van 35 jaar als administratieve en financiële kracht in de sector van de vrije beroepen sloeg ze het roer volledig om en volgde de creatieve drijfveer in haar bloed.  Vandaar ook haar moto “het is nooit te laat te worden wat je had kunnen zijn”.
Cee. staat niet alleen voor het creëren van gepersonaliseerde lederen accessoires in eigen atelier maar ondertussen ook voor het herstellen van handtassen, waaronder een L. Vuitton, Natan, Burberry … en het inkorten van lederen riemen.
Door haar passie startte ze onlangs een webshop voor elke creatieveling met materialen, leder en fournituren.  Kwaliteitsproducten van Europese bodem waar ze volledig achter staat, dit op basis van research.
Ze deelt haar kennis graag met anderen en geeft workshops lederbewerking in de creatieve ruimte van The Fabric Sales te Rotselaar.
Loop zeker eens binnen bij Roos & Rosé!  Niet alleen voor advies maar ook waar handgemaakte lederen accessoires, Italiaanse leder en fournituren worden gepresenteerd.   

Silverpaws.be

Zilveren juwelen geïnspireerd op dieren en met een missie!
Hou jij ook van honden, poezen en al de rest met pootjes?
“ Buy One – Save One “
Kaat haar verhaal begint in Bali, het eiland van de Goden en de eeuwige glimlach, het eiland waar ze haar hart aan verloren heeft. Maar jammer genoeg ook een eiland met veel dierenleed.
Als dierenmie pur sang trof al dat dierenleed haar natuurlijk telkens weer recht in het hart. En ja, ze gelooft erin dat het geen toeval was dat ze een winkeltje tegen kwam met mooie zilveren juweeltjes die allemaal dieren geïnspireerd waren én het mooiste van het verhaal, met de opbrengst werden de dieren op het eiland geholpen door een non-profit organisatie BAWA (Bali Animal Welfare Assosiation) .
Na zes maanden op Bali gewoond te hebben keerde ze terug naar huis en stond haar besluit vast, ook al verliet ze dit prachtige eiland, toch wil ze de dieren daar niet in de steek laten.
Onder het moto “ Buy One – Save One “ wordt Silver Paws for BAWA geboren.

BieJoe

Els is ontwerper en creatieve denker achter Bie Joe. Spreek het uit op z’n Frans of op z’n Engels. Of maak er BieJoetiful van. 
Bie Joe staat voor eigentijdse zelfgemaakte juwelen gebaseerd op pure, geometrische vormen. De juiste juwelen om jezelf te zijn, om jezelf te verwennen, daar ga ze graag samen met jou naar op zoek.
Eind 2020 lanceerde Bie Joe zes nieuwe collecties oorbellen. En die kan je vinden bij Roos & Rosé.
En speciaal voor Roos & Rosé heeft ze zelfs een zevende (!) collectie ontworpen in het… roségoud. “Eindelijk!” voor de fans van Bie Joe die hier al een hele tijd op wachten.
Verder ontwerpt ze ook matching halskettingen en op maat gemaakte en leren armbanden. 
Niet onbelangrijk voor sommigen onder jullie: de juwelen zijn licht om te dragen (bye bye uitgescheurde gaatjes!) en anti-allergisch (lood-, nikkel en cadmiumvrij). Ze worden bovendien gemaakt in een beperkte oplage. Zo kunnen ze snel schakelen en wisselen, creatief bezig blijven en lopen we niet allemaal met hetzelfde aan onze oren rond.
Blijf dromen!

Kersenkato.be

En dan uiteraard kersenkato.be. Dankbaar voor deze kans.

Op zoek naar leuke hebbedingetjes in de meest vrolijke kleuren... dan ben je bij Kers en Kato aan het juiste adres! Instant happiness 🤩

 

10 goede redenen dus om eens binnen te springen bij Roos & Rosé, Fonteinstraat 36, 3545 Halen.

Reactie plaatsen

Reacties

Van Hoye Frans & Dujardin Irene
3 jaar geleden

Wij wensen iedereen heel veel succes en proficiat voor
jullie creativiteit.
👏🥂🍾💐