Wat is jouw verhaal?

Een van de moeilijkste dingen en tegelijkertijd ook een van de allerleukste dingen is op zoek gaan naar nieuwe collecties. Nieuwe voorraad, die past in het concept dat ik voor ogen heb. Ik heb al eens eerder geschreven dat ik een beperkt budget heb, dus verplicht ben om keuzes te maken. Ik zie zoveel, er zijn zoveel mooie spulletjes te koop. Maar dat beperkte budget doet me nadenken over wat ik echt wil, wat wil ik aanbieden, waar wil ik naartoe. Dat is ook wel een heel leerrijke les geweest de afgelopen maanden. Wat is je doel? Wat wil je vertellen met je producten? Wie wil je bereiken? Wat wil je echt verkopen? Waarin wil je je onderscheiden? Wat is de reden waarom mensen bij jouw kopen en niet bij iemand anders?

Wat is het verhaal dat je wil vertellen met jouw webshop?

In eerste instantie, toen ik plots besliste om toch maar een BTW-nummer aan te vragen, dacht ik: "Ik zie wel".

En in de loop van de maanden is mijn verhaal, mijn richting, nog veel duidelijker geworden. Niet dat ik alle waarheid in pacht heb, maar ik denk wel dat wat je verkoopt en wie je daarmee wil bereiken heel duidelijk moet zijn. In het prille begin dacht ik dat ik alles moest kunnen aanbieden, voor iedereen. Maar dat idee heb ik ondertussen laten varen. Uiteraard is dat wel een idee wat in mijn achterhoofd blijft zitten. Ik wil heel graag uitbreiden, maar dat gaat tijd vragen. Alhoewel als ik bekijk van waar ik kom, en waar ik ondertussen al sta, vind ik dat ik al heel wat stappen heb gezet. En daar ben ik best wel trots op, mag ik dat zeggen?

Wat is jouw verhaal? Laat gerust een reactie achter.

Ik ben dan ook echt heel blij met de nieuwe collectie flessen en mokken die ik nu te koop heb. Kleurrijk, betaalbaar, leuk als cadeautje voor jezelf of voor iemand anders. De flessen zijn zeer gebruiksvriendelijk, de schroefdoppen gaan heel gemakkelijk open toe, en ze zijn lekvrij. En ook nog eens supermooi, al zeg ik het zelf :-)

Deze flessen ontstonden door een samenwerking van Maxwell & Williams met de Australische artiest Pete Cromer. De vrolijke en speelse Australische dieren zijn typerend voor de 'happy art' van de Australische illustrator. Voorlopig kunnen we nog niet op reis, maar waan je toch een beetje op vakantie als je uit deze flessen drinkt. Bekijk alle flessen hier.

Een tikje anders van stijl maar even fier op deze collectie. Mokken en flessen in samenwerking van Maxwell & Williams met de Australische artiest Mulga. Zijn designs zijn geïnspireerd door streetwear en muurschilderingen, met een vleugje Urban Cool

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.