Pasen komt eraan!

Ook al hoor en lees ik nog heel veel negatieve reacties over de coronamaatregelen, toch is er weer wat hoop.

We mogen terug met 10 mensen afspreken. Al is het wel buiten en met mondmasker, ik vind dat toch erg leuk nieuws. Zeker nu Pasen er bijna aankomt. Dat creëert weer wat mogelijkheden.

Zo kan je bijvoorbeeld een Paas-picknick organiseren. En dit jaar kan je weer paaseieren zoeken. Buiten weliswaar, maar met 10 mensen samen, dat is meer dan vorig jaar.

Je kan natuurlijk ook samen een wandeling maken in de natuur. Zoek een mooi natuurgebied op en ga gezellig een middagje wandelen met de hele familie.

Je kan ook op voorhand een route uitstippelen en langs die route de paashaas vragen om eitjes te verstoppen. Het enige nadeel daaraan is natuurlijk dat anderen ook met je eieren kunnen gaan lopen. :-)

Paaseieren zoeken en rapen... Zeg nu zelf, dat is toch 1 van de allerleukste tradities die we kennen. Zoveel mogelijk eitjes zoeken en vinden. Om het eerst en om het meest.

Wat dacht je van deze leuke koeltasjes om je eieren in te verzamelen? Ideaal als paasmandje en daarna nog te gebruiken om je lunch in mee te nemen.

Organiseer een picknick. Of neem wat hapjes en drankjes mee. Maak het jezelf ook niet te moeilijk. Het is waarschijnlijk lang geleden dat je nog met 10 mensen samen was. Dus probeer te genieten van het gezelschap en maak het allemaal niet te ingewikkeld. 

Een lekker glaasje cava en voor de kinderen wat fruitsap. Wat simpele hapjes, meer moet dat ook niet altijd zijn. Of spreek af dat iedereen een hapje maakt, zo heb je zonder al te veel werk, toch heel wat lekkere dingen mee.

@Je hapjes kan je gemakkelijk meenemen in een herbruikbaar doosje. Vergeet ook geen bekertjes of fles mee te nemen en bordjes natuurlijk indien nodig.

Mocht je liever koffie of thee drinken, kan je die ook altijd meenemen in een thermosfles.

Met Pasen geven we vaak en veel chocolade aan elkaar. Leuk is om er ook een cadeautje bij te geven. Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie geef ik je graag wat tips.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.