Beste wensen voor 2021!

Een paar inspirerende quotes om het nieuwe jaar goed in te zetten. Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik hoop dat 2021 jullie alle goeds mag brengen.

Sta open voor alles, kijk met een open blik naar de wereld, want wie weet wat komt er dit jaar op jouw pad...

"If you see someone without a smile, give them one of yours" Dolly Parton

Dit vind ik één van de mooiste uitspraken, die ik ooit al heb gelezen. Ik probeer zoveel mogelijk te lachen en zo vriendelijk mogelijk te zijn. Dat is nog meer dan ooit mijn voornemen voor dit jaar. Gewoon vriendelijk zijn tegen de mensen. Er lopen al genoeg klagers en zagers rond.

Je hoeft niet eens te praten om iemands humeur te veranderen, een glimlach doet zoveel meer dan je zou denken.

En ik hoop, mocht je mij tegenkomen, en ik lach niet om één of andere reden, dat jij mij jouw glimlach geeft...

"Life is short, choose happiness!"

Elke persoon in de wereld heeft iets om dankbaar voor te zijn. Daar ben ik rotsvast van overtuigd.

Het tij kan snel keren, dat heb ik vorig jaar ook zelf ondervonden. Plots kan je leven er ineens helemaal anders uitzien. Maar zoek altijd iets waarvoor je dankbaar bent. Het kan soms zo moeilijk zijn om een positieve kijk te behouden, maar je bent jezelf dat verschuldigd. Er is altijd iets waar je kracht en energie kan uithalen.

Het leven is te kort om allesbehalve dan gelukkig te zijn. 

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan" Pippi Langkous

Sta open voor nieuwe dingen. Vorig jaar ben ik gestart met mijn webshop. Ik wist eigenlijk niet hoe ik er aan moest beginnen, maar heb het toch gedaan. En ben best wel fier op mezelf. Ook in 2021 gaan er spannende dingen gebeuren. Ik weet niet wat me te wachten staat, ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan...

Reactie plaatsen

Reacties

Benjamin Jancewicz
2 jaar geleden

https://www.kersenkato.be/blog/525250_beste-wensen-voor-2021

I see that you used my illustration on your page, I'm flattered!

While I don't mind you using my image at all; it's important to me to have the image credited with the author; myself. I make a living by selling the work I do. :)

You can see more about the piece here: https://art.zerflin.com/portfolio-item/dolly-parton/?v=3e8d115eb4b3