Ladies first!

Aan de vooravond van Internationale Vrouwendag zet ik graag een paar van mijn favoriete vrouwen in de kijker.

Frida Kahlo inspireert en fascineert me enorm. Kahlo werd sterk beïnvloed door de inheemse Mexicaanse cultuur, wat blijkt uit haar gebruik van heldere kleuren en dramatische symboliek. En dat heldere kleurgebruik spreekt me heel hard aan. Ze heeft ontzettend veel zelfportretten geschilderd omdat dat het onderwerp was wat ze het best kende. En dat vind je ook terug in de producten die ik verkoop: kleurrijk en portretten van Frida.

Ken je Rose al?

Een uniek hangend bloempotje, superschattig gekleurd met het gezicht van oma Rose. Kies voor mini vetplantjes, cactussen of zet je eigen stekjes in het potje.
Een mooie combinatie is een groen met witte hangplant zoals de Epipremnum. Ook een Chinees lantaarnplantje of erwtenplantje staat er goed in.
Je maakt Rose hip door haar een trendy planten kapsel te geven, of zaai er gras in en maak je eigen haardos.

En dan hebben we Chantelle, de prachtige en unieke vaas of bloempot met het gezicht van mevrouw Chantelle, mooi met planten op de vensterbank, op de kast of een tafeltje.

Kies voor vetplantjes, varens, alle planten die haar een mooie haardos kunnen geven.

Op 15-jarige leeftijd ontwerpt Jill Schirnhofer haar eerste schoolagenda. Ze is ondertussen illustratrice, presentatrice, actrice....

En in 2020, in navolging van haar leukste DIY’s op Youtube en bakinspiratie uit het televisieprogramma van Jill, is er nu een écht Jill servies met leuke accessoires voor in de keuken en op tafel. Amper 30 jaar is ze nu, en heeft er al een heel boeiende en inspirerende carrière op zitten. Daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben.

Vervolgens stel ik graag Libby aan je voor. Een prachtige dame met een blauw-witte jurk en haar haar in een mooie dot. Dit elegante ringhoudertje, bewaart met veel zorg jouw ringen tijdens het afwassen of voor het slapengaan. Je kunt de ringen eenvoudig over haar hoofd laten glijden.

En tot slot deze leuke bikini babe. Je kan haar op het strand vinden, genietend van de zon met een Pina Colada in de hand. Van Ibiza tot LA, op elk strand voelt ze zich thuis en telt ongeduldig af naar haar volgende reis weg #vacay. Deze mok is een superleuk cadeau voor jezelf of iemand anders en je waant je direct weer op vakantie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.