Een cadeau kopen...niet altijd evident!

Gepaste cadeautjes kopen, is niet altijd even evident. Je wil iemand blij maken met een cadeautje voor 1 of andere gelegenheid maar wat koop je dan? Voor sommige mensen is het gemakkelijk, maar voor anderen is het dan weer zo moeilijk. Wat koop je voor iemand die alles al heeft? Wat koop je voor iemand die niet gemakkelijk tevreden is? Koop je iets praktisch, iets wat je zelf mooi vindt? Probeer je iets te kopen wat die andere mooi vindt? Maar ken je zijn/haar stijl wel voldoende?? Veel dilemma's....

Zelf vind ik het altijd heel fijn om iets te geven en krijgen wat je anders zelf nooit zou kopen. Iets verrassend.

Ik geef je graag wat inspiratie.

Wat koop ik voor mijn oma/mama?

Met bloemen en chocolaatjes kan je, volgens mij, niet veel verkeerd doen. Dat vind ik zelf ook heel fijn om te krijgen. Maar, als ik eerlijk mag zijn, komt het soms ook wat gemakkelijk over. Het is veel leuker om een verrassend cadeau te vinden, iets wat je mama of oma helemaal niet verwacht. Als het echt iets speciaal voor hen is, gaan ze ook het gevoel krijgen, dat je echt je best hebt gedaan om iets voor hen te vinden. Het maakt het altijd veel persoonlijker en specialer.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie vaas om de bloemen, die ze van iemand anders krijgt, in te zetten.

Een leuke portemonnee? Een winkeltas, die ze altijd kan meenemen als ze boodschappen gaat doen? Een zeepje???

Het hoeft niet altijd heel duur te zijn om origineel te zijn.

Wat koop ik voor mijn opa/papa?

Dat is soms wat moeilijker. Vooral als het iemand is die precies alles al heeft.

Daar kan je altijd kiezen om bijvoorbeeld kousen te kopen, maar geen gewone kousen uiteraard.

Of een mooie toilettas, in een leuk thema?

Wat koop ik voor een tiener?

Waar zijn jongeren dit moment mee bezig? Wat is leuk en tof en wat is totaal niet hip? Dat is soms wat moeilijk om te volgen. Zeker als het meisjes zijn. Mijn zoon van 17 kan ik nog een beetje volgen :-)

Volgens mij kan je niet veel mis doen, als je iets koopt dat wat lamadrama heeft....

Wat koop ik bij een geboorte?

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt. Je wil graag een cadeautje kopen voor de geboorte van een baby en je wil graag een kleine attentie geven, maar je hebt wel een beperkt budget voor ogen. Wat koop je dan? De cadeautjes die op de de geboortelijst staan, vind je misschien wat te duur maar je wil wel graag iets geven. 

Dan geef ik je graag onderstaande suggesties.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.