Daar is eindelijk de lente, daar is de zon!

Het is lente...eindelijk! En wat een heerlijk weer was het de afgelopen dagen. Ik denk dat lente veruit mijn meest favoriete seizoen is.

In de lente ruikt alles terug anders, het lijkt wel of de lente haar eigen geur heeft, vind je dat ook?

Ook zie je weer die mooie lentekleuren overal verschijnen. Ik word vrolijk van die mooie, heldere, frisse kleuren. Aangezien ik ook een lentetype ben, probeer ik voor mijn kledij ook op zoek te gaan naar die kleuren.

Ideaal om van die winterdepressie af te geraken.

Ook de dagen zijn zowel 's morgens als 's avonds al echt langer he! Het lijkt wel of je daardoor ook veel meer tijd krijgt, of er meer uren in 1 dag zijn.

Meert tijd om te wandelen bijvoorbeeld. Wandelen is een geweldige manier om je je direct beter te voelen. Maak een gezellige wandeling met een vriend(in) in plaats van binnen te zitten of te hangen in de zetel.

De lente is bij uitstek het seizoen om te genieten van lange wandelingen waar je helemaal gelukkig van kan worden!

Heerlijk om 's morgens, als alleen de vogeltjes nog maar wakker zijn, een ochtendwandeling te maken.

De lente is de manier waarop de natuur zegt: ‘Tijd voor een feestje!’

En dan komen er meer en meer dagen die warm genoeg zijn om in de tuin te eten.

Buiten eten geeft mij instant een vakantiegevoel. En buiten eten is vaak al mogelijk als de temperatuur een beetje aangenaam begint te worden. Zelfs als het ‘s avonds nog te koud is, kan je overdag toch al buiten zitten en lunchen.

Dus hopelijk is jouw terras al proper, zet de tafel en stoelen buiten, en geniet ervan als het warm genoeg is om buiten te zitten.

Onderschat het helende effect van een beetje zon en frisse lucht niet.

Afgelopen weekend was het zelfs al zo warm dat je al even buiten kon zonder je jas aan te hoeven doen. Nog even en die veel te dikke, ongemakkelijke winterjas kan voor een hele tijd in de kast.

Wat was het ook heerlijk weer om te kunnen picknicken! Neem de tijd om op een mooie dag een lekkere picknick voor te bereiden en ervan te genieten in de buitenlucht met je vrienden of kinderen.

Ontdek een nieuw plekje en neem je lunch mee.

Steek alles wat je nodig hebt in een handige tas. Voorzie een grote handdoek om te gebruiken als picknickdeken. Neem wat herbruikbare bordjes en bekertjes mee. En maak heerlijke hapjes klaar. Zoek een plekje in de zon, en laat dat instant vakantiegevoel maar komen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.